Referenties - VISA Skip to main content

Referenties

Filter op:

“Marion heeft een aantal teamdagen voor ons begeleid. En we hebben elkaar op een prettige manier beter, anders leren kennen. Met name het ontdekken dat het merendeel van ons ervan houdt eerst alle opties te onderzoeken voordat een beslissing wordt genomen, was heel verrassend. Dat verklaart een heleboel!”

Chris, directeur

“Deze workshop is een goede aanzet voor de start van het project. Ik vind het erg leuk om te ontdekken hoe ik zelf in elkaar steek!”

Saskia, projectleider

“Marion is een betrokken, integere en succesvolle coach die mij zeer geholpen heeft bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van verschillende methodieken, zoals bijvoorbeeld Myers-Briggs Type Indicator (MBTI), heeft Marion mij zeer geholpen met een goede zelfreflectie, het verbeteren van mijn inclusieve communicatie en conflictmanagement.”

Floris, commercial director

“Ik was op zoek naar een nieuwe studie die goed bij mij past. Ik had echt geen idee welke kant ik op wou. Ik weet het nu wel! Ik heb samen met Marion een nieuwe studie uitgekozen. Ook hebben wij gekeken naar de verschillende scholen die deze studie aanbieden. Doordat Marion eerst keek naar wat voor een persoonlijkheid ik heb en wat voor persoon ik ben, kreeg ze een beter beeld over mij en kon zij mij ook advies geven over welke soort richting/studie bij mij past. Ik vond het fijn om te horen wat andere mensen van mij als persoon vinden, en wat andere mensen een goede studie voor mij vinden. Hierdoor voelt het dat ik mijn keuze op een goede manier heb gemaakt.”

Erik, student

“Sinds ons MT inzicht heeft gekregen in elkaars aardigheden en eigenaardigheden is er voor ons een heel nieuwe basis ontstaan om juist meer gebruik te maken van elkaars verschillen.”

Els, MT-lid

“Doordat ik mezelf beter heb leren kennen was het eenvoudiger om een baan te selecteren die echt bij mijn voorkeur past.”

Ruud, managing director

Een aantal van de organisaties die kozen voor mijn coaching

Wil jij ook weten wat Marion te vertellen heeft?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang gratis nieuwe updates