PERSOONLIJKE COACHING – KRACHTIG EN INTENSIEF

GA DOELGERICHT AAN DE SLAG MET JE COACHVRAAG

Benut jij jouw talenten en kwaliteiten optimaal? Wil je weten wat jouw volgende stap in je werk kan zijn? Tijdens dit krachtige en intensieve coachtraject krijg je 14 sessies persoonlijke coaching en besteed je zelf tijd aan praktijkopdrachten.

RESULTAAT

Wat deze coaching je oplevert, hangt af van jouw vraag en wensen. Voordat we beginnen met de coaching, stemmen we het gewenste resultaat af. Die resultaten kunnen zijn:

Ontwikkeling IN een baan : Je verbetert jezelf in je huidige functie.

 • Je hebt inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen
 • Je doorbreekt patronen die jouw functioneren in de weg staan
 • Je boekt voortgang op duurzame gedragsverandering
 • Je hebt inzicht in jouw persoonlijke stijl van leidinggeven

Ontwikkeling DOOR een baan: Je groeit door bij je huidige werkgever.

 • Je hebt inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen
 • Je doorbreekt patronen die doorgroei in de weg staan
 • Je weet precies hoe jouw droombaan eruit ziet (daarmee kun je een helder gesprek aangaan met je werkgever)
 • Je hebt een sterke (online) identiteit en weet hoe je jezelf kunt profileren
 • Je hebt inzicht in je opleidings- of scholingsbehoefte

INHOUD EN WERKWIJZE

Hoe we de inhoud van coaching vormgeven hangt af van jouw coachvraag. Die gaan we samen formuleren. Denk bijvoorbeeld aan een vraag op het gebied van je loopbaan, work-life balance, communicatie, persoonlijke effectiviteit, je eigen gedrag in relatie tot die van collega’s.

In persoonlijke gesprekken combineren we (afhankelijk van de coachvraag en jouw situatie op dat moment) diverse werkwijzen en werken we met verschillende methodieken, dit kunnen zijn: Myers-Briggs Type Indicator (MBTI®)Krachtgericht Coachen – kernreflectie, Zijnsgericht CoachenDroombaanprofiel en Intervisie en LEGO Serious Play. Ook thuis word je aan het werk gezet met opdrachten voor momenten van reflectie.

OPBOUW EN DUUR

Het traject bestaat uit 14 persoonlijke gesprekken die om de week plaatsvinden op mijn kantoor in Oss. In sommige gevallen kunnen we een locatie zoeken bij jou in de buurt. Halverwege en aan het eind van het traject is er een effectmeting en evaluatie. Dit kan indien gewenst ook met je leidinggevende erbij plaatsvinden.

WIE BEN IK EN WAAROM ZOU JE VOOR MIJ ALS COACH KIEZEN?

Ik ben Marion Muller, eigenaar van VISA, Vaart in Samenwerken en erkend coach voor professionals. Ik ondersteun organisaties bij de ontwikkeling van mensen en teams. Als manager en later als algemeen directeur van een adviesorganisatie bouwde ik vijftien jaar ervaring op als leidinggevende en werkgever. Sinds 2011 ben ik loopbaancoach (geregistreerd bij NOLOC), executive coach en teamcoach. Mijn expertise ligt op het vlak van mensen in organisaties. Mijn passie: “Meer uit mensen halen”. Ook op interim-basis zet ik me als bedrijfscoach graag in om de mensen (o.a. bij reorganisatie, fusie of bij nieuwe samenwerkingsvormen) wendbaar en krachtig te houden. Medewerkers en leidinggevenden krijgen handvatten voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ik volgde diverse coachopleidingen, o.a. van Fred Korthagen, Krachtgericht en Zijnsgericht Coachen. Ik ben geboeid door zijn krachtige methodiek en overtuigd van het zelfregulerend vermogen van mensen. Ik ben gecertificeerd MBTI- trainer-coach.

De volgende zaken spelen een belangrijke rol:

 • Ik heb bewezen succes in het begeleiden van medewerkers met loopbaanvraagstukken;
 • Ik combineer gesprekken, thuiswerkopdrachten en verschillende methodieken waardoor jij altijd het inzicht krijgt dat jij nodig hebt;
 • Ik coach op een positief kritische manier zodat je:
  • Jezelf beter leert kennen en beter in staat bent tot zelfreflectie;
  • Lekkerder in je vel zit, zelfvertrouwen en kracht uitstraalt;
  • Geholpen wordt bij het nemen van beslissingen in de loopbaan.

Bel me voor een gratis adviesgesprek (06 22 51 85 51) of ga naar het contactformulier.