Executive coaching / Leiderschapscoaching

Persoonlijke ontwikkeling

“Marion is een betrokken, integere en succesvolle coach die mij zeer geholpen heeft bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van verschillende methodieken, zoals bijvoorbeeld Myers-Briggs Type Indicator (MBTI), heeft Marion mij zeer geholpen met een goede zelfreflectie, het verbeteren van mijn inclusieve communicatie en conflictmanagement. Door deze persoonlijk ontwikkeling is mijn impact op anderen en zijn mijn leiderschapsvaardigheden vergroot. Hierdoor ben ik succesvoller in het inspireren van mijn teams en het behalen van onze doelen.

Meerwaarde coaching

Inzicht verkrijgen in jezelf en daardoor ook de ander beter leren begrijpen. Het blijven werken aan jezelf om te verbeteren. Versterken van de communicatie en probleemoplossingen door inclusieve manier van werken om iedereen in je team mee te krijgen. Het vergroten van je effectiviteit en impact op anderen.

Sterke punten

Haar gebruik van diverse methodieken. De heldere gestructureerde aanpak. De prettige, open, betrokken maar vooral ook eerlijke houding van Marion. Altijd klaar staan wanneer je een vraag hebt.

Verbeterpunten

Een vooraf afgestemd tijdspad met heldere opleverpunten waardoor je wellicht sneller tot de kern komt. Daarin had ik iets meer getriggerd kunnen worden.”

 

Maart 2018,

F.v.H.

 

Ga terug