Persoonlijke effectiviteit

“Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei, of een stap terug naar veiligheid”

Waar zit jouw energie?

Persoonlijke effectiviteit is het managen van je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Je wordt effectiever en ervaart meer plezier in je werk. Persoonlijke effectiviteit wordt voor een groot gedeelte bepaald door jouw persoonlijkheidsvoorkeuren, de wijze waarop je de dingen het liefst doet. Dit zegt alles over de manier waarop je communiceert, leiding geeft, omgaat met veranderingen en stress. Wil jij handvatten om jouw sterke punten te herkennen, te ontwikkelen en in te zetten in je werk?

Hoe

Ieder mens is uniek. En dat betekent dat iedereen eigen voorkeuren heeft. In een persoonlijk coachingstraject of de training Persoonlijke Effectiviteit krijg je inzicht in jezelf. Je weet hoe jij jezelf het beste oplaadt, hoe je informatie gebruikt, hoe je beslissingen neemt en wat je levensstijl is. Je ontdekt je persoonlijke kracht en je ontwikkelpunten. Met het zelfinzicht krijg je ook meteen inzicht in de ander en je leert hoe je het beste met die ander kunt omgaan. Dit is essentieel voor het opbouwen van vertrouwen en het vergroten van je eigen persoonlijke effectiviteit. Een training of coachtraject is voor iedereen anders. Naar aanleiding van jouw wensen en behoeften vullen we een traject in. Helemaal op maat! Dit zijn de meest voorkomende modules:

• Inzicht in het eigen persoonlijkheidsprofiel
• Kracht en ontwikkelmogelijkheden
• Inschatten van het persoonlijkheidsprofiel van de ander
• Effectief omgaan met onderlinge verschillen en kwaliteiten
• Voorkeuren voor communicatie
• Verschillen gebruiken om samen te werken 

Wat levert het op?

Je hebt inzichten in allerlei aspecten van voorkeuren. Je kent je eigen voorkeursstijl, de daarbij behorende kwaliteiten en ontwikkelpunten. Je weet door het inzicht in de ander in te spelen op zijn of haar stijl om zo een vloeiende en effectieve communicatie tot stand te brengen. Je voelt je sterk en zet vol vertrouwen stappen vooruit. Je hebt inzicht in je talenten en weet die in te zetten in je werk. Je krijgt concrete handvatten, je weet wat je wilt en dat straal je uit.

Waarom VISA?

Ik ben Marion Muller, eigenaar van VISA, Vaart in Samenwerken. Ik ben gecertificeerd MBTI-coach en gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en loopbaancoaching. Het is mijn passie jou je kwaliteiten en kracht te laten vinden en dit te verbinden aan je werk. Bel me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (06 22 51 85 51) of ga naar het contactformulier.