Skip to main content
subsidiegeld

Laat dit subsidiegeld niet liggen!

“In het mkb is het minder gebruikelijk dat medewerkers hun kennis en vaardigheden up to date houden tijdens hun werkende leven. Werkgevers hebben daar vaak minder kennis van of tijd en geld voor dan in grotere bedrijven. Ook in de landbouw, de horeca en de recreatiesector is het lastig om een leerrijke werkomgeving te ontwikkelen, omdat er veel seizoensarbeid is.” Aldus het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

De Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in het mkb, kortweg SLIM-regeling, stelt subsidie voor deze bedrijven beschikbaar om een leerrijke werkomgeving te stimuleren. De subsidie kan o.a. gebruikt worden voor :

–          Doorlichting van de onderneming
–          Loopbaan- en ontwikkeladviezen
–          Methode om leren en ontwikkelen te stimuleren

Ik wil je hierin graag ondersteunen.

Meer info:  https://www.noloc.nl/slim-regeling. Bekijk de flyer

SLIM Stimulering leren en ontwikkelen in het MKB
De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 € 48 miljoen beschikbaar voor initiatieven gericht op stimuleren van leren en ontwikkelen in het mkb. Daarnaast komt € 1,2 miljoen beschikbaar voor hetzelfde doel in grootbedrijven uit de landbouw-, horeca- en recreatiesector.
De meest actuele informatie is te volgen via deze link https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim

Ester Leibbrand
Voorzitter Noloc

Een aantal van de organisaties die kozen voor mijn diensten

Wil jij een gratis abonnement op mijn tweemaandelijkse ‘Updates’?

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte van persoonlijke en teamontwikkeling. Afmelden kan altijd weer.