Referenties - VISA Skip to main content

Referenties

Filter op:

“Marion is een betrokken, integere en succesvolle coach die mij zeer geholpen heeft bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van verschillende methodieken, zoals bijvoorbeeld Myers-Briggs Type Indicator (MBTI), heeft Marion mij zeer geholpen met een goede zelfreflectie, het verbeteren van mijn inclusieve communicatie en conflictmanagement.”

Floris, commercial director

“Deze workshop is een goede aanzet voor de start van het project. Ik vind het erg leuk om te ontdekken hoe ik zelf in elkaar steek!”

Saskia, projectleider

“Sinds ons MT inzicht heeft gekregen in elkaars aardigheden en eigenaardigheden is er voor ons een heel nieuwe basis ontstaan om juist meer gebruik te maken van elkaars verschillen.”

Els, MT-lid

“Doordat ik mezelf beter heb leren kennen was het eenvoudiger om een baan te selecteren die echt bij mijn voorkeur past.”

Ruud, managing director

“Marion heeft een aantal teamdagen voor ons begeleid. En we hebben elkaar op een prettige manier beter, anders leren kennen. Met name het ontdekken dat het merendeel van ons ervan houdt eerst alle opties te onderzoeken voordat een beslissing wordt genomen, was heel verrassend. Dat verklaart een heleboel!”

Chris, directeur

“Marion is toegankelijk en empathisch en leeft zich goed in in mijn situatie. Ze levert maatwerk en dus niet het standaard verhaal. Ze blijft steeds vriendelijk, maar wel stimulerend en professioneel begeleiden. Ze weet me steeds dusdanig te triggeren dat ik met een positief gevoel werk aan nieuwe kansen.”

Gert-Jan, projectontwikkelaar

Een aantal van de organisaties die kozen voor mijn coaching

Wil jij ook weten wat Marion te vertellen heeft?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang gratis nieuwe updates