Skip to main content

Referenties

Filter op:

“Met dit coachtraject wilde ik sterker worden en onderzoeken of ik in mijn huidige baan op de goede plaats zit. Ik heb de gesprekken met Marion als zeer prettig ervaren, ze luistert goed en ik vond het vooral prettig dat ze me regelmatig een spiegel voorhield. Ik ben sterker geworden en wind me minder op. Ik ben op de goede we om meer voor mezelf te kiezen en te stoppen met het iedereen naar de zin te willen maken. Het was een prettig traject!”

Angelique, Administratief Medewerkster

“Na een uitval van twee maanden door teveel stress (werk en privé) wilde ik graag meer inzichten in deze stresserende factoren en suggesties en tips met betrekking tot mijn werk. Om even buiten alle gebaande paden om een plek waar je kwetsbaar mag zijn was voor mij de meerwaarde van gecoacht worden. Ik kreeg van Marion herkenning en omdat ze de organisatie kende ook een stukje bevestiging op sommige onderwerpen.”

Mincka, Teammanager Wonen

“Ik wilde graag meer leren over MBTI en zelf MBTI trainingen kunnen geven. Ik kreeg veel energie van de coachingsessies en vond dat Marion een fijn programma had opgesteld in deze door haar ontwikkelde Ambassadeurstraining. Ze is zelf enthousiast over MBTI en deze passie brengt ze over. Ze is heel erg betrokken en oprecht geïnteresseerd, dit maakt het erg prettig.”

Elleke, Community Manager

Ik wilde graag mijn samenwerking met mijn directe collega verbeteren. We zijn samen deze waardevolle coaching ingegaan en de begeleiding/coaching gaf inzichten. Marion luistert goed en springt flexibel in op gesprekken en onderwerpen. De samenwerking tussen mijn collega en mij verloopt veel beter!

Angela & Gerdien, Woonadviseurs

“We hebben als team geleerd hoe belangrijk het is om elkaar aan te spreken om onder andere misverstanden te voorkomen en iedereen naar een hoger niveau te tillen. We hebben geleerd dat we allemaal anders zijn en veel kunnen leren van elkaar door te luisteren, te begrijpen en te accepteren. De ‘ik ik jij wij methode’ gaan we gebruiken om nog effectiever te communiceren en om anderen aan te spreken.”

Team receptionisten en nachtportiers, Verdihuis

“Ik wilde graag mijn eigen kennis van MBTI vergroten om het nadien binnen de organisatie verder te kunnen implementeren en borgen. De MBTI®-ambassadeurstraining van Marion was erg waardevol. Ik heb geleerd op welke manieren MBTI toegepast kan worden op de werkvloer.”

Tinke, adviseur kwaliteit

Een aantal van de organisaties die kozen voor mijn diensten

Logo Jumbo

Wil jij een gratis abonnement op mijn tweemaandelijkse ‘Updates’?

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte van persoonlijke en teamontwikkeling. Afmelden kan altijd weer.