Skip to main content

Over Marion

Marion Muller – van der Flier

Ik ben Marion, eigenaar van VISA – Vaart in Samenwerken, gecertificeerd coach (ook interim inzetbaar). In mijn opdrachten zet ik mijn kwaliteiten en ervaring (18 jaar als manager, directeur en 12 jaar als coach) in voor de professionele aansturing en groei van medewerkers en managers.

Mijn drive

Je ziet me hierbij als energiek, warm, idealistisch en met een grote verbeeldingskracht. Ik heb graag mensen om me heen en vind het heerlijk mensen te helpen zich te ontwikkelen. Ik wil het verschil maken in de wereld en ervoor zorgen dat men zich ontwikkelt tot het volle potentieel.

“De mens maakt het verschil”

Wat onderscheidt mij van andere coaches

Ik combineer twee werelden. Als manager en later als algemeen directeur van een adviesorganisatie bouwde ik achttien jaar ervaring op als leidinggevende en werkgever. Ik was altijd al bezig om “meer uit mensen te halen” en ontdekte dat het ontwikkelen van talenten echt een vak is. Sinds twaalf jaar oefen ik dat vak als coach met veel passie uit. Naast dat ik mensen ontvang op mijn gezellige kantoor, werk ik ook van “binnenuit” op interimbasis. Daardoor blijf ik feeling houden met het werkveld en de context waarin mensen werken.

Unieke aanpak om samenwerken te verbeteren

Ik heb me gespecialiseerd in het onderzoeken en ontwikkelen van de `zachte kant` van samenwerken bij organisaties. Ik zet me graag in om de mensen – ook bij complexe samenwerking, reorganisatie of fusie – wendbaar en krachtig te houden. Mensen in teams krijgen handvatten om mee te gaan in veranderingen.

Mijn werk als coach

Ik coach op een warm kritische manier zodat de manager of medewerker:

  • concrete handvatten krijgt om de stappen te zetten in persoonlijke groei;
  • inzicht krijgt in loopbaanvraagstukken;
  • leiderschap ontwikkelt;
  • overeind blijft bij stress en hoge werkdruk;
  • beter samenwerkt en effectiever communiceert.

Samenwerken krijgt een boost

In mijn werk combineer ik (afhankelijk van de vraag- of probleemstelling) diverse werkwijzen en werk ik met verschillende methodieken.

Mijn opleidingen

Om mijn werk als coach goed te kunnen doen en mezelf te blijven ontwikkelen volgde ik al diverse opleidingen na mijn HBO opleiding: o.a. Systemisch Werk / Familieopstellingen en Organisatieopstellingen bij de Academie voor Systemisch Werk, MBA Management & Consultancy, MBA Management & Psychologie en Krachtgericht en Zijnsgericht Coachen van Fred Korthagen.

 

 

Een aantal van de organisaties die kozen voor mijn diensten

logo area

Wil jij een gratis abonnement op mijn tweemaandelijkse ‘Updates’?

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte van persoonlijke en teamontwikkeling. Afmelden kan altijd weer.