Skip to main content

Over Marion

Marion Muller – van der Flier

Ik ben Marion, eigenaar van VISA – Vaart in Samenwerken en gecertificeerd coach voor professionals (geregistreerd bij NOLOC). Ik ondersteun organisaties bij de ontwikkeling van mensen en teams.

Mijn drive

Je ziet me hierbij als energiek, warm, idealistisch en met een grote verbeeldingskracht. Ik heb graag mensen om me heen en vind het heerlijk mensen te helpen zich te ontwikkelen. Ik wil het verschil maken in de wereld en ervoor zorgen dat men zich ontwikkelt tot het volle potentieel.

“De mens maakt het verschil”

Wat onderscheidt mij van andere coaches

Als manager en later als algemeen directeur van een adviesorganisatie bouwde ik achttien jaar ervaring op als leidinggevende en werkgever. Ik was altijd al bezig om “meer uit mensen te halen” en ontdekte dat het ontwikkelen van talenten echt een vak is. Sinds 2011 ben ik coach voor professionals. Mijn expertise ligt op het vlak van mensen in organisaties.
Ik luister, hoor ook wat je (nog) niet zegt. Je krijgt van mij altijd praktische handvatten waar je zelf mee aan de slag kunt gaan!

Unieke aanpak om samenwerken te verbeteren

Ik heb me, naast persoonlijke coaching, gespecialiseerd in het onderzoeken en ontwikkelen van de `zachte kant` van samenwerken bij organisaties. Ik zet me graag in om de mensen – ook bij complexe samenwerking, reorganisatie of fusie – wendbaar en krachtig te houden. Mensen in teams krijgen handvatten voor ontwikkeling en groei en samenwerking wordt effectief en leuk.

Persoonlijke coaching

Ik coach op een warm kritische manier zodat jij:

  • jezelf beter leert kennen en beter in staat bent tot zelfreflectie;
  • concrete handvatten krijgt om de stappen te zetten die je wilt;
  • lekkerder in je vel zit, zelfvertrouwen en kracht uitstraalt;
  • zelfinzicht en inzicht in de ander krijgt;
  • effectiever communiceert.

Samenwerken krijgt een boost

In de persoonlijke gesprekken en/of teamsessies combineer ik (afhankelijk van de vraag- of probleemstelling) diverse werkwijzen en werk ik met verschillende methodieken.

Mijn coachopleidingen

Ik volgde diverse coachopleidingen, o.a. Systemisch Werk, MBA Management & Consultancy, MBA Management & Psychologie en Krachtgericht en Zijnsgericht Coachen van Fred Korthagen.

 

 

Een aantal van de organisaties die kozen voor mijn coaching

logo area

Wil jij een gratis abonnement op mijn tweemaandelijkse ‘Updates’?

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte van persoonlijke en teamontwikkeling. Afmelden kan altijd weer.