Skip to main content

Masterclass ‘Samenspel tussen proces én zachte kant van samenwerken

Op donderdag 13 oktober organiseert Renda, het kennisnetwerk voor professionals in de sociale woningbouw deze unieke masterclass

Samen en integraal

Deze interactieve masterclass gaat over hoe je samen én integraal een resultaat gerichte samenwerking inricht en uitvoert.

Onderzoek laat zien dat veel samenwerkingsprojecten door verstoringen uiteindelijk anders lopen dan vooraf voorzien. Een goed team is het best in staat om deze verstoringen op te vangen en zo de kosten ervan te beperken. Toch zien we dat er vaak weinig aandacht is voor de samenwerkingskwaliteit, terwijl de kosten van slechte samenwerking aan het eind van de rit keihard op de rekening staan. Er zijn dus hele goede redenen om zachte aspecten zwaar mee te wegen.

De masterclass is speciaal bedoeld voor iedereen die werkt in RGS-verband of in ketensamenwerking, van opdrachtgever tot opdrachtnemer, van woningcorporatie tot onderhoudsorganisatie en leveranciers.

Uitdagingen door marktontwikkelingen

Marktontwikkelingen en samenwerken vanuit verschillende organisaties zorgen voor voldoende uitdagingen. Wat zijn de kritieke succesfactoren voor succesvol samenwerken? Hoe pak je uitdagingen aan om met resultaat en met plezier samen te werken? Wat levert dat op en welke klantwaarde wordt toegevoegd? Antwoorden op deze vragen en praktische tools vormen de ingrediënten van deze masterclass!

Simone en Marion bundelen hun expertise

Simone Janiczak is eigenaar van SiJa Interimmanagement en energieke procesbegeleider van doeltreffende en klantgerichte verbetertrajecten in de non-profit sector. Zij is Black Belt (LeanSixSigma ) gecertificeerd en ervaren in werken en toepassen van klantgericht en doeltreffend procesmanagement en systeem denken.

Marion Muller is eigenaar van VISA – Vaart in Samenwerken en gecertificeerd coach voor professionals. Zij ondersteunt organisaties bij de ontwikkeling van mensen en teams en heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken en bouwen aan de `zachte kant` van samenwerken. Ze zet zich graag in om de mensen bij het samenwerken wendbaar en krachtig te houden.

Samen bundelen zij nu hun vakmanschap en enthousiasme en faciliteren op energieke wijze de masterclass.

 

Neem contact met me op voor meer informatie

Een aantal van de organisaties die kozen voor mijn diensten

Wil jij een gratis abonnement op mijn tweemaandelijkse ‘Updates’?

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte van persoonlijke en teamontwikkeling. Afmelden kan altijd weer.