Skip to main content

Droombaanprofiel

Je droombaan op één A-viertje

Met het ontdekken wat je wilt, wie je bent, wat je voorkeur heeft, wat je kunt en (nog) niet kunt, formuleren we heel concreet jouw droombaan op één A-viertje. Hierop staat wat je persoonlijke stijl is, wat je voorkeuren voor werkomgeving zijn, wat je motivatie is en wat je drijfveren zijn en welke vaardigheden en ontwikkelbehoeften je hebt. Het droombaanprofiel bestaat uit de volgende onderdelen:

Wat wil je: motivatie

De belangrijkste vragen die je je over jouw werk moet stellen, gaan over wat je nu eigenlijk echt wilt. Naast dat je een duidelijk beeld vormt van wat je wilt van je collega’s, leidinggevenden, werkomgeving, taken en organisatiecultuur kijken we naar: Wat is voor jou belangrijk in je werk? Waar geef je om? Welke waarden en opvattingen wil je in jouw werk uitdragen? Deze inventarisatie gaat in op je waarden en behoeften – de essentiële, drijvende krachten in je leven. Aan sommige waarden hechten we bijzonder veel, aan andere minder.

Wie ben je: werktype

We bepalen je werktype, carrièretype en carrière-interesses.

Wat kun je: vaardigheden

Vaardigheden zijn de specifieke talenten, vermogens en eigenschappen die je in staat stellen iets te bereiken. Veel mensen zijn zich niet bewust van de omvang van hun vaardigheden. Vaak zien ze een vaardigheid uitsluitend als een bepaald ‘kunstje’ dat ze op school of bij een training hebben geleerd. Of ze identificeren zich zo met hun beroep, dat ze alleen de vaardigheden zien die ze dagelijks in hun werk gebruiken. Met behulp van een grondige inventarisatie kom je erachter hoe het volledige spectrum van vaardigheden dat je gebruikt om dagelijks te functioneren, eruitziet.

Wat kun je (nog) niet: belemmeringen

Een onderzoek naar wie je bent, is pas compleet als je ook zicht hebt op je innerlijke blokkades; de barrières, obstakels en drempels die er verantwoordelijk voor zijn dat je niet de persoon kunt zijn die je wilt zijn, niet kunt doen wat je wilt doen en niet krijgt wat je wilt hebben.

Een aantal van de organisaties die kozen voor mijn diensten

logo de bolderik

Wil jij een gratis abonnement op mijn tweemaandelijkse ‘Updates’?

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte van persoonlijke en teamontwikkeling. Afmelden kan altijd weer.