Skip to main content
CoachCafé

MBTI Coachcafé

Aanleiding

Veranderingen, fusie, reorganisatie: het houdt iedereen bezig. Er lopen onderzoeken, er worden plannen geschreven. Er zijn meer vergaderingen en bijeenkomsten. Daar tussendoor is behoefte aan een moment voor jezelf. Om te reflecteren op hoe het op dit moment met je gaat en om jezelf te blijven ontwikkelen.

Na bijvoorbeeld een teamdag waarbij alle medewerkers hun MBTI®-type hebben ontdekt is er nu een laagdrempelige manier om hier vervolg aan te geven. Uit ervaring weet ik dat het belangrijk is om de kennis rondom je MBTI®-type regelmatig bij te houden, zodat je blijft ervaren wat een krachtig instrument het is! Vanuit mijn jarenlange betrokkenheid op diverse vlakken bij organisaties wil ik graag iets betekenen in deze turbulente tijd. Daarvoor is het Inloop-CoachCafé. Zonder dat je een traject van persoonlijke coaching ingaat, houden we MBTI® warm en levendig. Je kunt op een laagdrempelige, informele manier stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Inloop CoachCafé

We spreken een locatie af bij jullie in de buurt waar we regelmatig een CoachCafé organiseren. Je kunt je van tevoren inschrijven en in groepjes van ongeveer 5 personen drinken we een kop koffie, praat je over wat je bezighoudt en leer je nog meer over jouw MBTI-type. Je zult merken dat dit je persoonlijke ontwikkeling een boost geeft. Dit doen we gedurende twee uur in een ochtend of middag. Vaak blijkt dat iemand het dan ook prettig vindt een persoonlijk gesprek te plannen. Dat kan natuurlijk ook.

We gaan aan de slag met verschillende thema’s die je de stevigheid geven die je juist nu nodig hebt, maar die je ook in de toekomst hard nodig zult hebben. In onderstaande tekening staan verschillende thema’s die we kort en op interactieve manier uitdiepen. Je koppelt dit aan je dagelijkse werk en de doelen en ambities van jouw organisatie.

Een aantal van de organisaties die kozen voor mijn diensten

Wil jij een gratis abonnement op mijn tweemaandelijkse ‘Updates’?

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte van persoonlijke en teamontwikkeling. Afmelden kan altijd weer.