Skip to main content

Onderzoeken wat mijn kernwaarden zijn en waar ik echt blij van word (wat vind ik belangrijk en wat vind ik leuk)? Vergelijken met wat ik nu doe. Kijken of aan de hand hiervan nieuwe werkgevers, werkomgevingen en functies te bedenken zijn die (ook) aansluiten bij wat ik leuk vind. Beschrijven waar ik goed in ben, wat ik nog kan leren. Actief op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Ik heb weer in beeld wat ik belangrijk vind en waar ik blij van word. Ik heb ook al wel enkele werkgevers op het netvlies waar ik met plezier aan een nieuwe uitdaging zou kunnen beginnen. Ik heb nog onvoldoende concrete stappen gezet om echt iets anders te gaan zoeken / doen. Dit heeft te maken met de stand van het fusieproces waar mijn organisatie nu inzit. Maar ook met mijn persoonlijke belemmeringen die ik nog niet allemaal heb overwonnen. Ik heb al wel bij mijn bestuurder aangegeven dat ik niet blijf doen wat ik nu doe. Afgesproken is dat we het gesprek aangaan over de vraag wat dan wel. Dit doen we binnenkort.

Een onafhankelijk iemand die je een spiegel voorhoudt en de vragen stelt die je jezelf minder makkelijk stelt (of helemaal niet).
Het helpen bij het komen tot de kern van wat je eigenlijk wil.
Helpen bij het maken van keuzes.
Bespreken en wegnemen van belemmeringen.

Open en eerlijke gesprekken. Rust en alle tijd om zaken helder te krijgen. De juiste vragen stellen. Oprecht geïnteresseerd in mij en betrokken. De compassievolle coach zoals beloofd. Effectieve manier van werken. Deskundig, geen druk. Leuke en goede methodes / technieken / oefeningen. En niet te vergeten: het was leuk!

Een aantal van de organisaties die kozen voor mijn diensten

Wil jij een gratis abonnement op mijn tweemaandelijkse ‘Updates’?

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte van persoonlijke en teamontwikkeling. Afmelden kan altijd weer.