Skip to main content

Trots op keurmerk Register Loopbaanprofessional

Meerwaarde

Ik ben sinds een aantal jaren aangesloten bij Noloc. En ondanks dat ik aanvankelijk de meerwaarde ervan niet zag, heeft het me veel gebracht. Mijn professionele ontwikkeling en groei wordt gestimuleerd en gegarandeerd. Ik mag meedoen aan de door de overheid gesubsidieerde ontwikkeladviezen en blijf optimaal geïnformeerd over mijn vakgebied.

Wat is Noloc?

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches en verbindt vakgenoten in hun professionele ontwikkeling. De vereniging telt circa 3.000 leden. Zij draagt bij aan toekomstgerichte beleidsvorming daar waar mensen, werk en organisaties centraal staan. Zij werkt daarbij nauw samen met onder andere de Ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Net als met het UWV, SBB, gemeenten, OVAL, CMI, kennisorganisaties en overige partijen die de transformatie op het gebied loopbanen in ontwikkeling vormgeven.

Beroepsregister

Noloc-erkende loopbaanprofessionals en jobcoaches voeren een kwaliteitskeurmerk, zijn opgenomen in een beroepsregister, en dragen daarmee bij aan een hoogstaand niveau van loopbaandienstverlening.

Nieuw keurmerk

Per 1 januari 2021 is het keurmerk Noloc erkend Loopbaanprofessional vervangen door het nieuwe keurmerk Register Loopbaanprofessional.

Meer info over  Noloc

Een aantal van de organisaties die kozen voor mijn diensten

Wil jij een gratis abonnement op mijn tweemaandelijkse ‘Updates’?

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte van persoonlijke en teamontwikkeling. Afmelden kan altijd weer.