Skip to main content
Waar sta je over een paar jaar

Waar sta je over drie jaar?

Moment van reflectie

Het is goed om af en toe even stil te staan bij hoe je je nu voelt in je werk. Hoe blij ben je er nog mee? Hoe ziet de toekomst eruit? Zou je iets willen veranderen? Ís het te veranderen? Stel jezelf eens deze vragen:

  1. Waar zie ik mezelf over 3 jaar staan als ik doorga zoals ik nu doe?
  2. Waar zou ik over 3 jaar het liefst willen staan?
  3. Hoe ziet mijn favoriete werkomgeving eruit? (denk aan collega’s en leidinggevende, werkplek, werkzaamheden en organisatiecultuur)
  4. Wat zijn energievreters en wat zijn energiegevers in mijn werk?
  5. Wat heb ik als persoon te bieden en wat wil ik dat mijn werk me oplevert?
  6. Welke successen wil ik komende jaren behalen in mijn werk?
  7. Welke kwaliteiten van mezelf wil ik komend jaar inzetten om mijn werk nog beter te kunnen doen?
  8. Zijn de aspecten die mijn werk voldoening geven, momenteel aanwezig?
  9. Wat wil ik bij mezelf ontwikkelen om nog beter te worden in mijn werk?

Sparren met een professional

Kom je er alleen niet uit of wil je liever met iemand sparren? Dat doe ik graag. Ik heb bovendien een hele leuke en praktische methode ontwikkeld om samen met jou de antwoorden de vinden op bovenstaande vragen.

Een praktische methode

We gooien alles wat je al weet in een trechter, we gaan filteren en dan weet je heel concreet te benoemen wat de ingrediënten zijn voor jouw topbaan. Je hebt alle antwoorden op de toekomstgerichte vragen op 1 A-viertje staan. Je krijgt daarmee meer grip op je werk. Want als je weet wat je wilt, kun je in gesprek gaan met je werkgever en die is vaak bereid mee te werken om jouw functie helemaal naar jouw zin te maken. Zodat jij tot je recht komt en kunt excelleren in je werk.

 

 

Een aantal van de organisaties die kozen voor mijn diensten

Wil jij een gratis abonnement op mijn tweemaandelijkse ‘Updates’?

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte van persoonlijke en teamontwikkeling. Afmelden kan altijd weer.