Skip to main content

Leiderschapscoaching

Hoe kun je je volledige potentieel als leidinggevende bereiken?

Je ervaart als (ervaren) leidinggevende een toenemende druk om te presteren. Je bent op zoek naar een coachtraject waarin je als leidinggevende kan ontwikkelen en kunt reflecteren op je eigen manier van doen. Aan de hand van situaties uit je werk, wil je sparren met je coach over de te hanteren aanpak. Je staat als leidinggevende vaak voor de vraag hoe je ‘authentiek’ kunt zijn en hoe je dit kunt combineren met de verplichtingen en verantwoordelijkheden van jouw positie.

Klankborden met een onafhankelijke derde

Met mij kun je onbelemmerd sparren over visie, strategie, operatie en personeel. We bespreken de mogelijkheden van verschillende manieren van aanpakken en houden daarbij jouw kwaliteiten en je professionele gedrag aan als richtinggevend kompas.

Inzicht in jezelf

Je krijgt inzicht in jezelf en inzicht in de leiderschapsstijl die bij jou past. Je leert je een breder spectrum van leiderschapsstijlen eigen te maken. Leiderschapsstijlen die afgestemd zijn op de situatie maar die wel bij je passen.

“Personally I am always ready to learn, although I do not always like being taught”

– Winston Churchill,

Sparren over je team

Door met mij te sparren over wat er met je team gebeurt en wat jouw rol daarin is, krijg je nieuwe ideeën die je een boost geven om zaken te verbeteren of anders aan te pakken. Je krijgt meer grip op je team en op je omgeving.

Praktische aanpak

Leiderschapscoaching is een cruciaal onderdeel in de ontwikkeling van jou als directeur, bestuurder of manager. Mijn coaching richt zich niet alleen op jou als persoon, maar ook op de context waarin je functioneert. Kennis van de complexe dynamiek van organisaties en hoe je die kunt combineren met leiderschapsstijlen is onontbeerlijk. Mijn eigen 15 jaar ervaring als manager, directeur en werkgever helpen daarbij. Verwacht geen therapie met psychologische praatjes, terugblikken op het verleden en rollenspellen. Mijn coachees ervaren mijn coaching vooral als heel praktisch en direct bruikbaar.

Een aantal van de organisaties die kozen voor mijn diensten

Wil jij een gratis abonnement op mijn tweemaandelijkse ‘Updates’?

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte van persoonlijke en teamontwikkeling. Afmelden kan altijd weer.